La galeria Prats Nogueras Blanchard neix de la unió de Galeria Joan Prats i NoguerasBlanchard al març 2024. El programa de Prats Nogueras Blanchard pretén generar diàleg entre artistes consagrats i joves creadors, presentant treballs de diferents èpoques i contextos en dos espais d’exposició a Barcelona i a Madrid. El nostre programa reuneix diverses veus, disciplines i pràctiques des d’una àmplia perspectiva internacional, amb un enfocament al Mediterrani i Amèrica Llatina. Prats Nogueras *lanchard és una aliança que encarna un compromís col·lectiu per a avançar en el discurs de l’art contemporani.

La Galeria Joan Prats ha estat pionera des de la seva fundació a Barcelona el 1976, defensant les pràctiques conceptuals d’artistes espanyols com Muntadas, Perejaume, Joan Miró o Joan Brossa, i internacionals com Ed Ruscha, Christo & Jeanne Claude o Hannah Collins. NoguerasBlanchard es va fundar a Barcelona el 2004 i va obrir a Madrid el 2012, fent costat a un ventall internacional i intergeneracional d’artistes, des d’Ester Partegàs i Mercedes Azpilicueta a Ana Mendieta o Antoni Tàpies. A més dels seus programes expositius, totes dues galeries han dedicat una atenció especial als llibres d’artistes, publicacions, xerrades, performances i esdeveniments, tot això amb l’objectiu de recolzar les pràctiques multidisciplinàries i crítiques dels artistes. El compromís amb l’excel·lència curatorial i el seu continuat suport als artistes les han posicionat com a actors clau en l’escena artística espanyola durant les últimes dècades.

Francesco Arena, Mercedes Azpilicueta, Erick Beltrán, Cabello/Carceller, Juliana Cerqueira Leite, Victoria Civera, Hannah Collins, Anne-Lise Coste, Leandro Erlich, Luis Gordillo, Joseph Grigely, Joan Hernández Pijuan, Lola Lasurt, Chema Madoz, Ana Mendieta, Muntadas, Ester Partegàs, Perejaume, Pablo del Pozo, Fernando Prats, Wilfredo Prieto, Caio Reisewitz, Shimabuku, José María Sicilia, Antoni Tàpies, Ignacio Uriarte, Juan Uslé, Richard Wentworth

 

 

 

 

Méndez Núñez 1408003 Barcelona

De dimarts a divendres 11-19h, dissabte de 11-14h y amb cita prèvia.

 

 

Artistes