En el mes de gener de 2016 neix a Barcelona la galeria Pigment Gallery. Va ser fundada amb la voluntat d’adaptar-se a la societat global canviant de manera interactiva, amb la principal finalitat de fer arribar l’art contemporani a qualsevol persona que tingui inquietuds i sensibilitats cap a l’art. Pigment Gallery es dedica a la promoció i difusió de l’art contemporani, en una línia que va des de la figuració moderna fins a l’abstracció més pura, amb l’objectiu de donar a conèixer nous artistes, ja siguin locals o estrangers, i presentar les seves obres a nivell estatal i internacional, especialment en les principals fires d’art contemporani celebrades per tot el món.

La galeria aposta per fer una lectura de la realitat i les tendències actuals que s’allunyi de les modes i els tòpics, que busqui noves veus que aportin un aire fresc al món de l’art. Descobrint, compartint, invertint i generant espais de debat que vagin més enllà del simple fet expositiu.

Artistes

Manke Blaue, David Morago, Marcelo Fuentes, Rosa Galindo, Juan Escudero, Dominica Sánchez, Marta Fàbregas, Rosanna Casano, Alberto de Udaeta, Aurelio San Pedro, Rubén Martín de Lucas, Manu vb Tintoré, Ramón Enrich, Carlos Tárdez, Penélope Clot, Jordi Martoranno, Mario Pasqualotto, Diego Ferrari, Eduardo Pérez-Cabrero, Quentin Garel, Carla Tarruella.

 

Trafalgar, 70
08010 Barcelona

dl-dv 10:00-20:00; ds 11:00-14:00 i 16:00-20:00; dg 11:00-14:00