NoguerasBlanchard va obrir el seu primer espai al Raval de Barcelona el 2004. La galeria desenvolupa un programa internacional interdisciplinari, reflectint varietat de posicions i pràctiques motivades conceptualment. L’objectiu principal de la galeria és comprometre’s a llarg termini amb les carreres dels seus artistes i estar involucrada en la producció d’obra, així com altres projectes. NoguerasBlanchard ha coproduït pel·lícules, finançat projectes biennals, llibres i publicacions d’artistes, treballant amb estret lligam amb galeries i institucions internacionals.

Exposicions individuals es complementen amb exposicions col·lectives i altres projectes: el 2011 iniciem la primera Curatorial Open Call, oportunitat anual perquè els comissaries més joves presentin les seves propostes; altres iniciatives inclouen els nostres Kitchen Talks, on artistes, crítics, curadors i altres agents culturals estan convidats a realitzar xerrades informals a la galeria.

El 2012, NoguerasBlanchard va obrir un segon espai a Madrid per a generar noves audiències, contextos i possibilitats. Ubicat en primer moment a Dr Fourquet i recentment traslladat al carrer Beneficencia al barri de Justicia, el nou espai ofereix un circuit artístic consolidat a la vegada que dinàmic i efervescent. El 2015, la galeria de Barcelona es va traslladar a un espai molt més gran a L’Hospitalet de Llobregat, situat en un edifici industrial juntament amb altres galeries i estudis d’artistes.

El programa en dos espais permet a la galeria organitzar cicles expositius amb comissaris convidats. Per exemple, el 2018-19, ‘Margins of Ten’, comissariat per Rosa Lleó amb artistes com Ad Minoliti o Tamara Henderson, el 2019-20 ‘Swamp of Forever’, comissariat per Carlos Fernández-Pello amb artistes com Daniel Chust Peters o Amie Siegel, el 2020-21 ‘A L I E N T O’, commissariat per Anna Manubens amb artistes com Beatrice Gibson o June Crespo, o el 2021-22 ‘Historias de dos’, comissariat per Joaquín García amb artistes com André Romão o Rasmus Nilausen.

Artistes: Francesco Arena, Mercedes Azpilicueta, Juliana Cerqueira, Enric Farrés Duran, Anne-Lise Coste, Leandro Erlich, Joseph Grigely, Rubén Grilo, Marine Hugonnier, Christopher Knowles, Ana Mendieta, Ester Partegàs, Perejaume, Wilfredo Prieto, Antoni Tàpies, The Late Estate of Broomberg and Chanarin, Shimabuku, Ignacio Uriarte, Richard Wentworth

 

 

saac Peral, 7
08902 L'Hospitalet de Llobregat

de dilluns a divendres d'11 a 18 h