L&B és una galeria dedicada a l’art contemporani situada a l’emergent barri barceloní de Poblenou. Des de la seva inauguració a l’abril de 2015, la seva intenció és crear un diàleg coherent i sòlid, un programa d’exposicions singular i actual que aposti pel poder del consens (artista, crítica, institucions, mercat). L&B té l’objectiu de lluir tan bé com sigui possible l’obra dels artistes amb els quals col·labora, oferint-los enfrontar-se a l’espai expositiu amb llibertat i crear propostes que, d’alguna manera, suposin un repte per tots (artista, galeria i públic). L&B gallery neix en 2007 de la mà de L&B art + comunicació, una empresa de serveis de gestió cultural que col·labora amb institucions públiques i privades: centres d’art, museus, fundacions, etc.

Situada en la primera planta de Rambla Catalunya 100 durant diversos anys, L&B té com a objectiu ser una plataforma de projecció del pensament contemporani, promovent la difusió i exposició de l’art i la cultura del seu temps. Entre 2007 i 2012, L&B contemporary art es desenvolupa paral·lelament com a galeria virtual, projectant-se des de la reconeguda plataforma ARTNET i col·laborant amb espais expositius diversos. En 2013 L&B deixa Rambla Catalunya 100 per traslladar-se a un nou espai a l’emergent barri barceloní de Poblenou -Carrer Àlaba 58- on disposa d’una planta baixa de 130 m2 per desenvolupar el seu programa d’exposicions.

Artistes representats
Pietro Capogrosso, Anna ill, Joan ill, Meta Isæus-Berlin, Antonio Lazo, Massimiliano Moro, Sito Mújica, Xavi Muñoz, Marria Pratts, Núria Rion, Damià Vives, Yomuto, Nassouh Zaghlouleh.
Col·aboracions
Jordi Canudas, Umberto Ciceri, Alfonso de la Fuente, Katia Giuliani, Cristina Noguer, Bruno Ollé

Àlaba, 58.
08005 Barcelona

de dimarts a divendres 10.00-14.00 i 16.00-19.00

Artistes