L21 Gallery és una galeria d’art contemporani que no ha deixat d’evolucionar al llarg dels anys des de que va ser fundada per Óscar Florit a Palma l’any 2012. En aquell moment, la galeria apostava per la representació d’artistes emergents i l’experimentació amb nous formats expositius. 

Avui, és un projecte internacional i híbrid situat en diferents seus. La seu principal, L21 Palma, permet una programació àmplia amb gran presència d’artistes internacionals gràcies a les seves cinc sales d’exposició. Aquest programa expositiu també es desenvolupa en l’espai L21 Barcelona, que compta amb dues sales d’exposicions a L’Hospitalet de Llobregat. 

El programa de residències artístiques que la galeria desenvolupa des de 2018 té lloc a L21 Residency (Palma), un espai que ofereix allotjament i estudi als seus artistes participants. 

L’any 2023 la galeria obre el seu tercer espai expositiu: L21 HOME. Amb seu al centre de Palma, ciutat que va veure néixer el projecte de la galeria L21 fa més de deu anys, està dedicat exclusivament a projectes comissariats i a la recerca.

Isaac Peral, 7

08902, L'Hospitalet de Llobregat

dl-dv 11:00– 15:00; i amb cita prèvia

Artistes