Ana Mas Projects és una galeria d’art contemporani nascuda l’any 2015 i amb seu a Barcelona, ​​al primer pis d’una nau industrial dels anys 70 al barri de Santa Eulàlia a l’Hospitalet de Llobregat.

Actualment la galeria representa una selecció multigeneracional de 12 artistes, espanyols i internacionals, dels quals dos terços són dones. Mentre que la pràctica d’aquests artistes explora un ampli ventall de mitjans que reflecteixen la diversitat de discursos i narratives formals i conceptuals que defineixen el nostre temps, la galeria treballa per donar suport a la seva visió en un diàleg amb crítics i comissaris, institucions i col·leccionistes, per tal d’impulsar la recerca i el desenvolupament del seu treball.

AMP és el resultat de l’experiència acumulada de dos projectes anteriors, la galeria masART (2004-2012) i la galeria Maserre (2013-2015).

Artistes: Manel Armengol, Joaquim Chancho, Sheroanawe Hakihiiwe, Regina Gimenez, Carmen Mariscal, Xavier Miserachs, Damaris Pan, Lucía C. Pino, Laercio Redondo, Àngels Ribé, Rita Sala, Soledad Sevilla.

 

Isaac Peral, 7
08902 L'Hospitalet de Llobregat

dl-dv 11:00-18:00

Artistes