La Sala Parés, fundada el 1877, és la primera galeria que es va establir a Espanya. Disposa de tres espais en un sol edifici, al centre del Barri Gòtic de Barcelona, on exposa l?obra dels 34 artistes actuals amb què treballa.

Pel que fa a la pintura, compta tant amb autors que parteixen de la figuració i el realisme contemporani, com amb altres que s’expressen a l’abstracció. També hi ha alguns artistes de la galeria que se centren en l’escultura, la fotografia i el videoart, així com d’altres que formulen les propostes des de plantejaments híbrids amb la intersecció de diverses tècniques i disciplines.

Participa a fires internacionals, i col·labora amb museus i fundacions. Anualment organitza, amb la col·laboració d’institucions i facultats de belles arts, un concurs dedicat a la creació jove, que compta amb un jurat format per directors de museus, artistes i comissaris molt rellevants del panorama contemporani.

Artistes
Marcs Cárdenas, Toni Catany, Àngel Mateu Charris, Garikovitz Cuevas, Carlos Díaz, Adrià Espinós, Leticia Feduchi, Lourdes Fisa, Gorka Garcia Hererra, Gonzalo Goytisolo, Núria Guinovart, Rafel Joan, Àngel Marcos, Guerrero Medina, Anna Miquel, Carlos Morago, Ruth Morán, Glòria Muñoz, Marc Palazzi, Magí Puig, Alexandre Quincoces, Miguel Rasero, Eduard Resbier, Xavier Rodés, Joseba Sánchez Zabaleta, Anaïs Senli, Gonzálo Sicre, Lluís Ventós, Albert Vidal, Segimon Vilarassau, Marc Nori, Alberto Romer.

Petritxol, 5
08002 Barcelona

ma-sáb 11:00-14:00 y 16:00-20:00