Art Nou és el festival d’art emergent de Barcelona i l’Hospitalet que ofereix la possibilitat a joves creadores nacionals i internacionals d’establir la primera relació professional amb el mercat de l’art, les galeries, els espais autogestionats, i les institucions dedicades a l’art emergent. El festival aposta un any més per estimular la producció jove, reivindicar les galeries com a espais de trobada i debat, i posar en contacte els agents de l’art i el públic general.

La 13a edició d’Art Nou començarà el 26 de juny amb la inauguració de totes les exposicions de Barcelona i el 27 de juny amb les de l’Hospitalet, on se celebrarà la Inauguració de l’edició d’enguany a l’Edifici Isaac Peral on comptarem amb una acció sonora de Joan Bennassar. El 3 de setembre se celebrarà l’acte de clausura a La Capella amb una performance de Lorea Burge.

Art Nou oferirà un programa d’exposicions amb una trentena de mostres i més de quaranta artistes; un extens programa d’activitats que inclou visites guiades, inauguracions, converses amb artistes, performances, projeccions i accions a galeries, institucions i espais independents.

PREMIS

Premi Art Nou amb una dotació econòmica de 2000 euros que premiarà una de les exposicions.

Premi Art-o-Rama per a la participació a la Fira de Art-o-Rama Marsella 2025 per a una de les galeries participants amb totes les despeses pagades.

Premi Hotel Wittmore amb una dotació econòmica de 700 euros per a tres artistes en concepte d’exposició.

Crèdits imatge: Marc Llibre, Pol Masip, Roberto Ruiz

Una iniciativa de:

Col·laboradors

Suport institucional:

Amb la col·laboració i/o patrocini de:

Contacte

DIRECCIÓ: Clàudia Elies artnou@artbarcelona.es

PREMSA: Diana Juanpere dianajuanpere@gmail.com 

HANGAR
Emilia Coranty 16, 08018, Barcelona

Veure a Google Maps

Premsa

Logotips

Logotip i gràfica de l'edició, descarregables

Descarregar

Art Nou a la premsa

Articles sobre Art Nou

Descarregar

Programa 2024