Art Barcelona – Associació de galeries es compromet a respectar la vostra privacitat i a no recollir dades personals sobre individus (nom, adreça i/o correu electrònic), excepte en els casos en què es demanin explícitament i comptin amb l’acord exprés dels usuaris. La política de privacitat només s’aplica a www.artbarcelona.es i www.barcelonagalleryweekend.com i en queda exclòs qualsevol altre lloc web.

Art Barcelona – Associació de galeries tracta les dades dels seus usuaris segons el que preveuen la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i la resta de normativa aplicable. Art Barcelona – Associació de galeries es compromet a no compartir amb cap altra entitat o organització les dades dels usuaris, ni a fer-ne un ús comercial.

Igualment, el Art Barcelona – Associació de galeries i en compliment de l’article 5 de LOPD, us informa que en qualsevol moment podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició respecte de les dades facilitades. En aquest supòsit, caldrà que adreceu la reclamació al responsable del fitxer amb un missatge de correu electrònic a l’adreça info@artbarcelona.es o mitjançant una carta al Art Barcelona – Associació de galeries (Consell de Cent 315, entlo. 1ª, 08007 Barcelona).

El fet d’utilitzar el lloc web d’ Art Barcelona – Associació de galeries o de comunicar-vos amb la associació per correu electrònic implica l’acceptació d’aquesta política de privacitat

EL REGISTRE D’USUARIS

Tothom pot navegar i consultar www.artbarcelona.es i www.barcelonagalleryweekend.com sense necessitat de registrar-se o d’enviar cap informació d’identificació personal. No obstant això, per tal de tenir accés a certes opcions, com ara rebre el butlletí, cal registrar-se com a usuari.

Si decidiu registrar-vos, se us demanarà que proporcioneu informació personal que pot incloure el nom i adreça de correu electrònic i, opcionalment, l’organització a què pertanyeu i el càrrec que desenvolupeu en aquesta.

Si us heu registrat per rebre el butlletí, sempre podeu accedir i rectificar o donar de baixa les vostres dades a possant-vos en contacte amb info@artbarcelona.es.

CORREU ELECTRÒNIC

Art Barcelona – Associació de galeries tracta de contestar les consultes que arriben per correu electrònic en una setmana. Si el vostre missatge arriba a un departament equivocat, es reenvia al departament corresponent. Qualsevol missatge, material, informació comercial, idees, conceptes o altra informació enviada a Art Barcelona –Associació de galeries per correu electrònic es tractaran com a no confidencials i no subjectes a la propietat intel·lectual. La vostra adreça de correu electrònic no serà utilitzada per a cap altre propòsit, excepte el de respondre la vostra consulta o petició.

CANVIS EN LA POLÍTICA DE PRIVACITAT

www.artbarcelona.es i www.barcelonagalleryweekend.com poden modificar la seva política de privacitat en qualsevol moment. Si visiteu aquestes pàgines periòdicament, podreu revisar la nostra política actual, i així mantenir-vos informats sobre quina informació recollim i com podem utilitzar-la.

ENLLAÇOS DE TERCERS

www.artbarcelona.es i www.barcelonagalleryweekend.com contenen enllaços a altres llocs d’internet. Animem tots els nostres socis, col·laboradors i tercers a aplicar les polítiques i pràctiques que respectin la privacitat dels nostres usuaris. No obstant això, Art Barcelona – Associació de galeries no es fa responsable de les pràctiques de privacitat o el contingut d’aquestes pàgines web.

TRANSFERÈNCIES INTERNACIONALS

En la mesura en què la Llei de Protecció de Dades ho permeti i després de complir les condicions corresponents per al tractament i/o transferència de dades personals, la seva informació personal podria emmagatzemar-se i processar-se a un altre país on tinguem proveïdors de serveis. Quan la Llei de Protecció de Dades ho permeti, entenem que en usar els nostres llocs web està conforme i ens autoritza per dur a terme la transferència d’informació personal a països diferents del seu país de residència, inclosos els Estats Units, que podrien comptar amb normes de protecció de dades diferents d’aquelles del seu país i/o legislació no equiparable. La transferència de les seves dades personals es duria a terme amb l’única fi d’enviar-li publicitat i comunicacions relacionada amb els nostres productes i activitats.

Si no està d’acord, no hauria de donar-se d’alta en els nostres llocs web, aplicacions i/o mitjans Socials ja que la naturalesa dels seus serveis comporta implícitament la necessitat de dur a terme les transferències internacionals de dades.

Els usuaris que resideixin en la Unió Europea han de tenir en compte que la seva informació personal pot transferir-se a països i territoris fos de l’Espai Econòmic Europeu segons allò el dit abans.