VICTORBEATS, estudiant de filosofia, nascut a Barcelona el 2001. Crescut en la dualitat que pretén trencar el postmodernisme, viu a cavall entre la seva ascendència nord-americana i un context mediterrani. La seva pintura és la mirada dels que van néixer a principis del darrer segle. Detonat per un brot psicòtic a la seva adolescència, Víctor es va bolcar a dibuixar el món que habita. Un món amb diverses capes que combinen allò real i allò representat -impossible de diferenciar per a qui experimenta la psicosi-.

“La veritat és l’error que s’escapa de l’engany i s’hi arriba partint d’un malentès”.

Jacques Lacan.

 

L’artista, des d’aquesta premissa, estableix un joc creatiu a través de les capes de pintura. Cada nivell real és una capa de pintura. Afegint una sobre l’altra representa els diferents plans (allò veritable i allò imaginari) que en el quadre es fonen en la unitat. Només així, a través de la barreja i de la confusió dels uns i dels altres, s’arriba a entendre el tot.

Aquesta obra, amarada de pluralisme i diversitat, és fruit d’una expressió genuïna. Des de l’estat de flux i una intuïció pura, Víctor pinta els conflictes actuals del color de les emocions. La seva estètica trash i psicodèlica es combina amb les seves referències de la cultura urbana nord-americana de finals dels 90. Víctor dibuixa sobre els cartrons que aquells utilitzaven per aixoplugar-se del fred.