(Madrid, 1993)

Es un artista i editor que actualment resideix a Frankfurt am Main.

Utilitza la següent frase com el statement de la seva obra:

EL SOROLL, EL RASTRE I LES MARQUES SÓN EL RESULTAT D’UNA ACTIVITAT QUE NO NECESSÀRIAMENT ESPERAVA PRODUIR-LES.

Actualment forma part de la classe de Haegue Yang en la Städelschule i ha format part de la classe de Peter Fischli i Mark von Schlegell.

Entre les seves exposicions individuals, trobem ¿Por qué no son todos así, como yo debería ser? (Galeria L21, Palma, 2021), Teo’s Pink Panther (Las Palmas, Lisboa, 2019), We feel untied, but why? (comissariada per Sonia Fernández Pan en el Centre Párraga, Murcia, 2018), Who Would Be Interested in an Empty Pàrquing Lot? (The Finnish Museum of Photography, Hèlsinki, 2018), The Noise, The Traces and Marks(LOCAL Art Contemporani, Santiago de Xile, 2015) o After a hippie jump (Galeria L21, Madrid, 2014).

Les seves presentacions individuals en fires inclouen ARCO Madrid (L21, 2021) i Artissima Torino (Present Future, L21, 2019), i ha realitzat exposicions col·lectives i de duo en espais com Nassauischer Kunstverein (Wiesbaden), Spoiler (Berlín), Galerie Rolando Anselmi (Atina), Joey Ramone Gallery (Rotterdam), Ana Mas Projects (Barcelona), Galeria Bacelos (Madrid), Salón (Madrid), L21 (Madrid i Mallorca), Sant Andreu Contemporani (Barcelona), Tabacalera (Madrid) i La Casa Encendida (Madrid).

Ha participat en publicacions i “readings” com a membre de Pure Fiction en el KölnischerE Kunstverein (Colònia), Portikus (Frankfurt), Johanne (Frankfurt) i Ashley (Berlín).

Artista en residència en HANGAR Lisboa (2016) i NauEstruch Sabadell (2015), en 2013 va rebre el Premi Full Contact en el festival de fotografia SCAN Tarragona així com l’Esment d’Honor en el Premi Ciutat de Palma. La seva obra forma part de la col·lecció del Museu d’Art Contemporani Es Baluard i de la Fundació Camper.

Paral·lelament a la seva pràctica artística, és el fundador de l’editorial Printer Fault Press.