sóc una artista, productora i dj establerta a Barcelona. apassionada i inspirada per la música, la meva pràctica està basada en el sampleig, ja sigui com a apropiació, homenatge o simple reutilització, així com en les diferents maneres d’entendre el soroll, que es manifesta constantment en tot el que faig.

m’interessa el fracàs, o l’esforç que no produeix resultats, allò que s’oblida i es perd, davant allò que roman, els contextos més locals de la ciutat de barcelona, ​​i les maneres en què, a través de les pràctiques artístiques, present, passat i futur es poden afectar mútuament.

treballant sempre des d’un esperit lo-fi i amateur, la imperfecció, l’error i la manca d’habilitat tècnica caracteritzen els meus projectes, que acostumo a desenvolupar utilitzant el so, l’acció o el relat. alhora, al llarg del darrer any, he desenvolupat un gran interès per la improvisació com a metodologia de treball.

publico música de manera independent des del 2016 sota el meu propi nom o com a astronaut chick, i dins dels grups memorylessness i common injuries. formo part del segell i col·lectiu català ‘nova era’ al costat d’albert mallol i pablo sánchez (xènon).

com a dj he compartit cartell amb somadamantina, elmini o chavezito de la cal, en festes com a club marabú (2017), la sensación del bloque (2019) i offline meeting point (2021). no tinc plats.

curso estudis en arts i disseny a escola massana des de 2017.